Dans

Inmiddels is Dans naast de andere sporten alweer een aantal jaren onderdeel van Hercules. Jongens en meiden van verschillende leeftijden komen wekelijks in actie op de dansvloer.

  • De lessen zijn op vrijdag avond. Klik hier voor de trainingstijden.
  • Jongens en meisjes van +/- 6 t.m 12 jaar (iets jonger of ouder mag uiteraard ook komen proberen)
  • Hip Hop, Street Dance, Jazz en nog veel meer!
  • Instroom nieuwe leden kan op 2 momenten in het jaar:
    • Begin van het seizoen; na de zomervakantie kan je instromen tot uiterlijk 30 september
    • Halverwege het seizoen, na de kerstvakantie kan je instromen tot uiterlijk 31 januari

“Mijn naam is Laura Oosterloo en ik ben de danslerares van S.V Hercules Tjalleberd. Ik heb zelf vroeger altijd veel gedanst, in de kamer, op school, waar dan ook dansen deed ik altijd met veel plezier! Op mijn 16e ben ik voor een jaar naar Amerika gegaan! Daar woonde ik, ging ik naar school en zat ik bij een soort jeugdtheater waar ik ook lekker veel kon dansen.

Toen ik terug in Nederland was ben ik begonnen aan een opleiding tot actrice! Die heb ik inmiddels afgerond en ik ben nu begonnen aan de opleiding Evenementen Organisatie! Tijdens mijn opleiding heb ik van allerlei soorten dans gehad. Van hiphop tot klassiek ballet. Zelf vind ik jazz ontzettend leuk omdat het daarbij een combinatie is van losse en strake houdingen in één beweging. Ook kun je met dans een verhaal vertellen wat ik altijd erg stimuleer. Want als het met woorden niet lukt, maakt het niet uit hoe oud je bent maar kun je het altijd nog met dansen proberen!

Naast de vele uren die ik aan mijn studie besteedt geef ik met heel veel liefde dansles aan alle kinderen die van ritme houden! Het leuke aan de danslessen vind ik dat kinderen op hun eigen manier hun lichaam leren kennen. De vele dingen die je bij dansen moet kunnen en kan oefenen zijn bijna te veel om op te noemen. Maar door deze kids van jong en oud op hun eigen manier met muziek en dans bezig te zien is geweldig.”

“Sing like no one is listening, Dance like no one is watching! But feel the groove and move!”

Laura

Dansjuf

<volgt>

Sinne van der Berg

Dansjuf