Kleuter Gymnastiek

Lijkt het jou leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker te bewegen in de gymzaal, dat kan bij ons! Onderstaand wat informatie over onze gymnastiek lessen, kom gerust een keertje kijken!

Wanneer: Iedere woensdag middag worden er gymnastieklessen gegeven!
Waar: In  de gymzaal in het MFA. (It Hiem 3 in Tjalleberd)
Hoe laat: We hebben de lessen onderverdeeld in twee groepen,

• Van 14:15 tot 15.00 uur voor de peuters en kleuters.
  • Van 15.00 tot 16.00 uur voor groep 3 tot en met groep 8.

Wil jij een keer meedoen?
Kom gerust een keertje kijken tijdens de gymlessen. Of kom langs voor een proefles. De eerste 4 lessen zijn gratis zodat je goed kan kijken of gymnastiek echt iets voor jou is. Voor de proeflessen kan jij je opgeven bij Lydia Bouma. En neem papa of mama gerust mee om ook een kijkje te nemen!

Wie geeft de lessen:
“Mijn naam is Stefanie Kortenaar. Ik ben 29 jaar en woon in Heerenveen. Ik ben geboren in Slagharen. Iedereen kent het vast wel:  Attractiepark Slagharen. Ik heb wel eens de vraag gekregen: “Huh, ben je geboren in het attractiepark??”  Uh nee, Slagharen is een dorpje in Overijssel en daar staat ook het attractiepark 😉

Ik heb gestudeerd aan het CIOS in Heerenveen en aan de ALO in Groningen. Voor komend seizoen ben ik wederom de trainster van de gymnastiek- en turngroepen. Naast het lesgeven bij Hercules, geef ik ook les bij gymvereniging Voorwaarts in Terherne.

Verder ben ik nog actief binnen het voetbal, zowel speelster als trainster bij Heerenveense Boys in Heerenveen. Misschien wel leuk om te benoemen is dat ik één seizoen in de eredivisie voor vrouwen heb gevoetbald. Ik speelde bij de club SC Heerenveen. Naast mijn hobby voetballen doe ik in de zomer ook nog graag aan windsurfen. Dit doe ik alleen maar voor de lol en als er veel wind is natuurlijk.”