Acro
Op zaterdag 9 december organiseerde de acro afdeling van SV Hercules voor het tweede jaar op rij een soort oefenwedstrijd voor alle acro teams. Omdat er dit jaar geen jury aanwezig was, noemden we het de team presentatie.

Sinds het nieuwe seizoen is de acro groep bijna verdubbeld en zijn er maar liefst 12 nieuwe meiden bij gekomen. Een aantal hiervan hebben in het verleden al of bij andere verenigingen al wat ervaring op gedaan maar voor een groot aantal van deze meiden was de sport acro helemaal nieuw. Vandaar een extra spannende dag omdat alle teams voor het eerst aan alle familie en vrienden kon laten zien wat ze tot nu toe hebben geleerd!

Sommige teams kwamen meer dan een uur van te voren om alle puntjes op de i te zetten, de haren werden gedaan, make up op en pakjes aan. Alles werd in actie gezet om zo mooi mogelijk op de acro vloer te verschijnen.Na de openingswoorden konden alle teams achter elkaar aan hun oefeningen showen! Hier en daar met een klein beetje hulp van trainster Laura maar dat is natuurlijk geen probleem op zo’n eerste presentatie.

Na afloop van alle oefeningen konden de meiden zich even terug trekken op de tribune bij alle papa’s, mama’s en familie leden. En ondertussen maakten de dansers zich klaar voor hun aller eerste optreden.

Dans
Sinds de zomer is SV Hercules gestart met een dansgroep, hier bleek zo veel animo voor te zijn dat de groep inmiddels in tweeën in gesplitst waardoor de oudste en jongste dansers  van elkaar gescheiden werden. Onder leiding van Laura hebben beide groepen iedere vrijdag les in het MFA om daar met elkaar lekker los te komen op de muziek.

Speciaal voor deze zaterdag leerden beide groepen dezelfde dans op muziek van Dua Lipa. Na afloop van de teampresentatie van acro verzamelden alle dansers zich op de grote vloer om daar met elkaar nog even te shinen! Jong en oud, jongens en meisjes, allemaal zorgden ze voor een heerlijk sfeertje in de zaal.

Als afsluiter mochten alle acrodames nog even naar voren komen op het podium waar ze een mooie medaille kregen voor hun presentaties. Zo kunnen (vooral de nieuwe meiden) alvast wennen hoe ze straks alle prijzen in de wacht moeten slepen!

Een volle tribune, veel sportiviteit en muziek in het MFA zorgde voor een geslaagde middag!