Sponsoren

Met trots presenteren wij onze sponsoren voor komend seizoen! Naast de specifieke sponsoren per team zijn wij ook onze hoofdsponsor Slagerij Zijlstra erg dankbaar voor de mooie bijdrage aan onze club!

“Ambachtelijke kwaliteit in producten en vakmanschap daar draait het om bij Keurslagerij Zijlstra. Als keurslager willen wij natuurlijk ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom kiezen wij ervoor alleen vlees te verkopen dat voldoet aan hoge eisen van kwaliteit en verantwoorde oorsprong.Als consument bent u de hele dag aan het verzinnen wat u toch eens zou willen eten; u bent dagen van te voren op zoek naar dat lekkere menu idee om uw gasten voor te schotelen; u vraagt zich constant af wat u uw kinderen op brood mee naar school kan geven… Bij ons kunt u altijd terecht voor iets meer! Wij denken graag met u mee over dat menu idee, dus kom gerust langs in één van onze winkels te Heerenveen of Sneek. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om u te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.”  www.zijlstraheerenveen.keurslager.nl 

Sponsordoeken

Onderstaande bedrijven stralen niet alleen hier op de website maar hangen ook met een prachtig doek in de gymzaal van het MFA en sponsoren daarmee onze club. Ben jij benieuwd wat onze sponsoren precies doen? Klik op een van de afbeeldingen en bekijk meteen hun eigen website. Wellicht kunnen ze wel iets voor jou betekenen?

Zou jij met jou bedrijf ook wel willen shinen in de zaal en op onze site? Neem dan gerust contact op met Jantine.