Als afsluiter van de decembermaand stond op woensdag 20 december het jaarlijkse kerstballen toernooi weer op de agenda. Dit jaar was de organisatie in handen van de recreatievolleybal.

In totaal deden er vijf teams mee aan het toernooi en net als alle jaren zijn de niveaus dan door elkaar gehusseld. Nieuw dit jaar is dat er uiteraard ook een aantal heren van de partij waren, erg leuk, zo ontstonden er mooie gemixte teams.

Gezelligheid is tijdens dit toernooi natuurlijk de hoofdmoot maar desondanks wordt er toch ook gestreden om de eerste prijs. De teams waren dit jaar dan ook erg aan elkaar gewaagd wat het erg spannend maakte. Maar uiteindelijk kan er natuurlijk maar één team de beste zijn!

De winnaars van dit jaar waren de “Pieken” dit team bestond uit Mariska, Pamela, Koen, Sandra, Annie en Eelco, Gefeliciteerd met de overwinning!

De avond verloopt altijd heel soepel omdat de niet spelende teams zorg dragen voor het fluiten en tellen. Zo hoeven er niet heel veel vrijwilligers gezocht te worden en kan het toernooi al snel door gaan! Volgend seizoen zal het Heren competitieteam de organisatie op zich nemen, om dan 2018 weer knallend af te sluiten!