SV Hercules is al 115 jaar actief in de Streek en vertegenwoordigt momenteel een breed assortiment aan sporten! Volleybal (competitie en recreatief), gymnastiek (voor jong en oud), turnen, acrogym en dansen! Met deze sporten zijn er wekelijks meer dan 100 leden actief bezig. 

Binnen de vereniging staat plezier voorop, al is het behalen van overwinningen natuurlijk altijd leuk! We vinden het belangrijk dat het sporten toegankelijk is voor onze Streekbewoners met name voor de jeugd. Staan deze punten ook bij u hoog in het vaandel en draagt u SV Hercules graag een warm hart toe? Dan kunt u uw steentje bijdragen door donateur te worden. 

Donateur worden kan al vanaf elk gewenst bedrag, dat Hercules dan 1x per jaar zal innen. De bijdrage worden ten aller tijden gebruikt voor onze leden, denk daarbij aan nieuwe kleding, nieuw materiaal, aanvullende activiteiten etc. 

Interesse? Stuur een e-mail naar: svhercules@outlook.com met daarin uw NAW gegevens, donateurs bijdrage en het rekeningnummer waarvan wij dit af mogen schrijven (iban). 

Namens het bestuur alvast enorm dank voor uw steun!