Op dinsdag 13 oktober zijn door het kabinet nieuwe (strenge) maatregelen aangekondigd tegen het Coronavirus. Deze maatregelen hebben helaas ook consequenties voor ons als SV Hercules. In dit nieuwsbericht wat dit voor ons betekend, daarnaast geven wij de aanvullende maatregelen die het MFA treft.

Volleybal & Recreatiegym
Vanwege de maatregelen is het verboden om in teamverband te sporten, voor iedereen boven de achttien jaar. Om deze reden annuleren wij de trainingen van het Volleybal en de Recreatiegym voor minimaal de komende vier weken.

Acro, Dans, Gym & Turnen
Omdat bij Acro, Dans, Gym en Turnen onze leden jonger zijn dan achttien jaar, kunnen wij voor deze sporten de trainingen doorzetten. Let hierbij op de maatregelen van het MFA (hieronder).

Mededeling van uit het MFA
De kantine was al gesloten, maar nu moeten we helaas ook weer opnieuw de kleedkamers afsluiten. De jeugd van vv Aengwirden, sv Hercules en Korfbalver. Kinea mogen tot 18 jaar wel sporten in teamverband. Toch betekent het dat er weinig tot geen gebruik gemaakt gaat worden van een groot deel van onze accommodatie.

  • Omdat er geen publiek aanwezig mag zijn, houden we de tribune ook gesloten, er kan tijdens de trainingen dus ook niet naar de kinderen gekeken worden.
  • Wij vragen jullie om aan de ouders door te geven dat zij hun kind weer tijdelijk af mogen zetten op het parkeerterrein of tot aan de hoofingang mee te lopen.
  • Beslist niet met de auto tot aan de voordeur te rijden, dat zien we jammer genoeg regelmatig gebeuren. Helaas is ons terrein niet overmatig verlicht.
  • We gaan er van uit dat de juf, de meester, de trainer, de leider blijft wachten tot het laatste kind gehaald is.  Zeker nu het alweer snel donker is willen we met ons allen heel graag dat de kinderen veilig thuis komen.
  • De ouder die zijn/haar kind toch bij de voordeur wil ophalen mag bij regen wachten in het voorportaal waar het prikbord hangt, maar laat ze s.v.p. wél 1,5 meter afstand houden en geen opstopping veroorzaken.

We vragen met klem dat ieder de maatregelen naleeft zodat we niet verder hoeven te afsluiten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur SV Hercules Tjalleberd